October 9, 2019

Efterårsvejret er her og det er super rart med noget at lune sig på i det køligere vejr. En god curry er altid et hit og skal den være lidt ekstra lækker kan du lave denne super cremede (veganske) curry-sauce, opskriften fås lige her!

Du skal bruge:

- 1 lille blomkål

- 12...

June 26, 2019

Sommeren er over os og ingen sommer ville være den samme uden koldskål. Derfor vil jeg dele min egen yndlingsopskrift med jer her. Det er super nemt, tager maks 10 minutter at lave og vil være et sikkert hit ved enhver den serveres for!

Du skal bruge:

- 250 g. friske jor...

May 26, 2019

Lige siden denne skønne ret blev introduceret i mit liv har det kriblet i fingrene på mig efter at lave mit eget take på retten. Det får I her!

Du skal bruge (2-3 personer):

- 2 dåser hakkede tomater

- 1 dåse tomatpuré

- Chorizo, ca. 80 g

- 6-8 æg

- 2 store tomater

- 1 rød pe...

May 4, 2019

Hvem elsker ikke at dyppe ting i ost? Jeg gør i hvert fald. Prøv denne lækre brødskål med ostedip næste gang du holder en fest eller har gæster på besøg og de vil med sikkerhed blive begejstrede!

Du skal bruge:

- Et stort rundt brød

- 200 g. philadelphia naturel

- 300 g. c...

April 25, 2019

Foråret byder på masser af lækre råvarer og endnu flere lækre og kreative måder at tilberede dem på. Denne opskrift er mit bud på en let lille anretning som passer rigtig godt til grillmad og andre ting som sæsonen byder på!

Du skal bruge:

- Et bundt grønne arparges

- Små...

March 15, 2019

I farten er det ikke altid man gider lave det store ud af madlavningen, og med denne super simple og hurtige opskrift på madbrød er det heller ikke en nødvendighed.

 Til 4 stk. skal du bruge:

- 3 dl hvedemel

- 2 dl fuldkornshvedemel

- 1 æg

- 1,5 dl græsk yoghurt el. lign

- 2...

February 10, 2019

Her får du opskriften på den mest berygtede kage jeg har lavet til dato, nemlig en brownie med store stykker chokolade toppet med oreo cheesecake fyld og chokoladeganaché. Vil med garanti tilfredsstille selv det mest kræsne kagehjerte.

Brownie bunden:
- 150 g. smeltet s...

January 28, 2019

Er det sidst på måneden og er det eneste tilbage i køleskabet lidt æg og nogle slatne grøntsager? Eller må det bare gerne være ekstra nemt? På få minutter kan du lave denne super nemme opgraderede version af kopnudler, som er en restaurant værdig og kræver minimal inds...

December 1, 2018

Julen nærmer sig og ingen december ville være det samme uden pebernødder - derfor deler jeg den absolut bedste opskrift jeg kender på netop dette og som jeg selv er vokset op med; med masser smør, sukker, krydderier og kærlighed, lige som de skal være!

Til en...

November 11, 2018

Årstiden kalder på varme og lækre retter og det må denne risotto siges at være. Perfekt til både hverdag og fest, når det gerne må være lidt ekstra!

 Til en portion med nok til 4-5 personer skal du bruge:

- 6 dl. grødris

- ca. 1,5 L vand

- 50 g. smør

- 50 g. revet parmesano...

Please reload

En blog dedikeret til mad og velvære

Mit navn er Nanna og jeg har altid elsket mad. Jeg vil gerne gøre op med ideen om at en sund livsstil er lig en kedelig livsstil og kedelig mad. Det er bestemt ikke tilfældet. Jeg håber at min blog kan inspirere dig til at lave masser af lækker nærende mad og få masser af velvære.

Følg mig på Instagram:

     @nannaphilbert

  • Portugal☀️
Del Mad og Velvære på facebook!
Seneste indlæg:

October 9, 2019

June 26, 2019

May 26, 2019

Please reload

© 2016 by Nanna Philbert

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now